Szobafestés, kültéri festés, gépi festés és glettelés | Budapest

Festés akció

Beltéri, kültéri festés kedvező áron, mely akár az állami támogatás keretében is elszámolható! Ha kéri, az anyagot is beszerezzük és ingyenes házhozhozszállítjuk. Keressen bizalommal, mindent elintézünk Önnek.
Hívjon most! +36 (70) 705 - 0198  - Landenberger Béla

Tisztasági festés

Magánszemélyek, cégek és közületek számára egyaránt! Rövid határidővel, számlával, garanciával.

A tisztasági festés teljes értékű szobafestést jelent.  A felületet előkészítjük, a hibákat kijavítjuk, a végén pedig szép, rendezett munkaterületet hagyunk magunk után. Ha bennünket választ, ezekre a lépésekre számíthat:

  1. Helyszíni felmérés - Bár a telefonon keresztül is tudok mondani egy tájékoztató árat, de végleges árajánlatot csak a helyszíni felmérést követően lehet adni. Meghatározó lehet a falak állapota, eredeti és az új szín esetleges különbsége, de akár még a nyílászárók mérete és száma is.
  2. Anyagok kiválasztása - Néha óriási különbség van az anyagok minősége között - még akár egy adott gyártó különböző termékei között is. Ha biztosra szeretne menni, akkor érdemes kikérnie egy szobafestő szakember tanácsát, aki már sokféle anyaggal dolgozott az évek során.
  3. Előkészületek - Fontos, hogy minden olyan részt alaposan kitakarjunk a lakásban, ami nem kerül átfestésre - viszont arra is figyelni kell, hogy a ragasztók utána könnyen eltávolíthatóak legyenek.
  4. Javítás, alapozás - A festés előtt egy alaposan előkészített, egyenletes felületet hozunk létre, hogy a végeredmény szép és tartós legyen. Ezt a munkafázist semmiképpen nem szabad kihagyni.
  5. Festés - Habár a festés a folyamat leglátványosabb része, mégsem spórolhatóak meg a korábbi lépések sem. Minden esetben figyelembe kell venni a fal adottságait és a festés körülményeit is (hőmérséklet, páratartalom). A munka végzetével a takarást óvatosan visszabontjuk és elhagyjuk a helyszínt.

A szobafestést és a kültéri homlokzatfestést is rövid határiővel tudjuk vállalni, a munkánkra ganarciát vállalunk. Ugyanakkor az állami támogatások miatt megnövekvő kereslet és a vírushelyzettel kapcsolatos korlátozások miatt érdemes mielőbb lefoglalnia az időpontot, ha már eldöntötte a felújítást.

Keressen bizalommal, kérjen ingyenes helyszíni felmérést.

Jellemzők:

  • rövid határidő
  • kiváló ár-érték arány
  • józan, tapasztalt szakemberek
  • mindent elintézünk Ön helyett
  • számlával, garanciával