Szobafestés, kültéri festés, gépi festés és glettelés | Budapest

Tisztasági Festés akció

Tisztasági festés már 450 Ft/nm munkadíj ártól Budapesten!  Ha kéri, az anyagot is beszerezzük és ingyenes házhozhozszállítjuk. Keressen bizalommal, mindent elintézünk Önnek. Megbízható, tapasztalt szakemberként keres? Hívjon most! +36 (70) 705 - 0198  - Landenberger Béla

Tisztasági festés

Magánszemélyek, cégek és közületek számára egyaránt! Rövid határidővel, számlával, garanciával.

A tisztasági festés teljes értékű szobafestést jelent.  A felületet előkészítjük, a hibákat kijavítjuk, a végén pedig szép, rendezett munkaterületet hagyunk magunk után. Ha bennünket választ, ezekre a lépésekre számíthat:

  1. Helyszíni felmérés - Bár a telefonon keresztül is tudok mondani egy tájékoztató árat, de végleges árajánlatot csak a helyszíni felmérést követően lehet adni. Meghatározó lehet a falak állapota, eredeti és az új szín esetleges különbsége, de akár még a nyílászárók mérete és száma is.
  2. Anyagok kiválasztása - Néha óriási különbség van az anyagok minősége között - még akár egy adott gyártó különböző termékei között is. Ha biztosra szeretne menni, akkor érdemes kikérnie egy szobafestő szakember tanácsát, aki már sokféle anyaggal dolgozott az évek során.
  3. Előkészületek - Fontos, hogy minden olyan részt alaposan kitakarjunk a lakásban, ami nem kerül átfestésre - viszont arra is figyelni kell, hogy a ragasztók utána könnyen eltávolíthatóak legyenek.
  4. Javítás, alapozás - A festés előtt egy alaposan előkészített, egyenletes felületet hozunk létre, hogy a végeredmény szép és tartós legyen. Ezt a munkafázist semmiképpen nem szabad kihagyni.
  5. Festés - Habár a festés a folyamat leglátványosabb része, mégsem spórolhatóak meg a korábbi lépések sem. Minden esetben figyelembe kell venni a fal adottságait és a festés körülményeit is (hőmérséklet, páratartalom). A munka végzetével a takarást óvatosan visszabontjuk és elhagyjuk a helyszínt.

A szobafestést és a kültéri homlokzatfestést is rövid határiővel tudjuk vállalni, a munkánkra ganarciát vállalunk. Ugyanakkor az állami támogatások miatt megnövekvő kereslet és a vírushelyzettel kapcsolatos korlátozások miatt érdemes mielőbb lefoglalnia az időpontot, ha már eldöntötte a felújítást.

Keressen bizalommal, kérjen ingyenes helyszíni felmérést.

Jellemzők:

  • rövid határidő
  • kiváló ár-érték arány
  • józan, tapasztalt szakemberek
  • mindent elintézünk Ön helyett
  • számlával, garanciával