Szobafestés, kültéri festés, gépi festés és glettelés | Budapest

Tisztasági Festés akció

Tisztasági festés már 450 Ft/nm munkadíj ártól Budapesten!  Ha kéri, az anyagot is beszerezzük és ingyenes házhozhozszállítjuk. Keressen bizalommal, mindent elintézünk Önnek. Megbízható, tapasztalt szakemberként keres? Hívjon most! +36 (70) 705 - 0198  - Landenberger Béla

Expressz Festés

Gyors megoldás szeretne, kompormisszumok nélkül? Jó helyen jár! Bármikor adódhat egy olyan élethelyzet, amikor a legfontosabb szempont a gyorsaság.

Beköltözne ez új lakásba, mielőbb meghirdetné a meglévőt - esetleg közeleg egy határidő? Ránk teljeskörűen számíthat. Ha kéri, akkor az összes szükséges anyagot is beszerezzük a munkához, amit a helyszínre is szállítunk díjmentesen.

Csapatunk régóta együtt dolgozik, mindenki pontosan tudja, hogy mi a feladat. Gyorsan, hatékonyan dolgozunk, rendezett munkaterületet hagyunk magunk után.

A szolgálatás részletei:

  • Nagyon rövid határidő
  • Tapasztalt szakemberek
  • Profi anyagok
  • Kedvező árak

 

Ügyfeleink mondták:

"Már régóta terveztük a felső szint felújítását, de az egyetemek és a kollégiumok bezárása váratlan helyeztet jelentett. A fiam és a barátnője hozzánk költözött és még mindenképpen azelőtt szerettük volna a festést elintézni. Béla és csapata a megbeszélt időpontban megérkezett és be is fejezték a munkát már a hétvége előtt.
K. Erzsébet, Budaörs"

"Váratlanul felmondták az albérletünket, ezért a tervezettnél hamarabb kellett beköltöznünk a korábban megvásárolt lakásunkba. Gyorsan kellett a megoldás, mert azelőtt be kellett fejezni a felújítást, hogy a bútorainkat átszállítják. Kicsit talán többe került, mintha előre lefoglaltam volna az időpontot, de egyébként is nehéz jó szakembert találni, pláne ilyen gyorsan. Nekem abszolút megérte, köszönöm!
N. Gábor, Soroksár"