Szobafestés, kültéri festés, gépi festés és glettelés | Budapest

Festés akció

Beltéri, kültéri festés kedvező áron, mely akár az állami támogatás keretében is elszámolható! Ha kéri, az anyagot is beszerezzük és ingyenes házhozhozszállítjuk. Keressen bizalommal, mindent elintézünk Önnek.
Hívjon most! +36 (70) 705 - 0198  - Landenberger Béla

Expressz Festés

Gyors megoldás szeretne, kompormisszumok nélkül? Jó helyen jár! Bármikor adódhat egy olyan élethelyzet, amikor a legfontosabb szempont a gyorsaság.

Beköltözne ez új lakásba, mielőbb meghirdetné a meglévőt - esetleg közeleg egy határidő? Ránk teljeskörűen számíthat. Ha kéri, akkor az összes szükséges anyagot is beszerezzük a munkához, amit a helyszínre is szállítunk díjmentesen.

Csapatunk régóta együtt dolgozik, mindenki pontosan tudja, hogy mi a feladat. Gyorsan, hatékonyan dolgozunk, rendezett munkaterületet hagyunk magunk után.

A szolgálatás részletei:

  • Nagyon rövid határidő
  • Tapasztalt szakemberek
  • Profi anyagok
  • Kedvező árak

 

Ügyfeleink mondták:

"Már régóta terveztük a felső szint felújítását, de az egyetemek és a kollégiumok bezárása váratlan helyeztet jelentett. A fiam és a barátnője hozzánk költözött és még mindenképpen azelőtt szerettük volna a festést elintézni. Béla és csapata a megbeszélt időpontban megérkezett és be is fejezték a munkát már a hétvége előtt.
K. Erzsébet, Budaörs"

"Váratlanul felmondták az albérletünket, ezért a tervezettnél hamarabb kellett beköltöznünk a korábban megvásárolt lakásunkba. Gyorsan kellett a megoldás, mert azelőtt be kellett fejezni a felújítást, hogy a bútorainkat átszállítják. Kicsit talán többe került, mintha előre lefoglaltam volna az időpontot, de egyébként is nehéz jó szakembert találni, pláne ilyen gyorsan. Nekem abszolút megérte, köszönöm!
N. Gábor, Soroksár"