Szobafestés, kültéri festés, gépi festés és glettelés | Budapest

Festés akció

Beltéri, kültéri festés kedvező áron, mely akár az állami támogatás keretében is elszámolható! Ha kéri, az anyagot is beszerezzük és ingyenes házhozhozszállítjuk. Keressen bizalommal, mindent elintézünk Önnek.
Hívjon most! +36 (70) 705 - 0198  - Landenberger Béla

Mázolás és lazurozás Budapest és Pest megyében

Mázolás árak

A mázplás és lazúrozás nagy körültekintést igényel a különböző felületminőségek miatt, illetve a szükséges nagyban függ a felületek alakjától és helyezetéstől is. Kérem, hívjon telefonon és szívesen válaszolok a kérdéseire: +36 (70) 705-0198

Mázolás

A mázolás többféle felületre készülhet. Leggyakrabban a fa (ajtó, ablak), fém (radiátor, kerítések, teraszkorlátok) és bizonyos falfelületek felületvédő, díszítő jellegű bevonata. A minőségi mázolás, alaposan és szakszerűen előkészített, kifogástalan száraz felületekre készíthetünk. Amennyiben az épületasztalos (ablakos) és lakatos nem végzett minőségi munkát az elkészült terméken, a mázolással már nem javíthatunk annyit rajta, hogy "tökéletes" legyen. Bizonyos esetekben, ha a régi festékrétegek már elviselhetetlenül vastagok, páncéljuk repedezett, és a felület nagyon ragyás, jobb, ha teljesen eltávolítjuk. A mázolás élettartalma nagyban a festék minőségétől, és az elvégzett munka szakszerűségétől függ. A jobb minőségű alapanyag és szakmunka, késlelteti a felújítást. A kifogástalan minőségben elkészített mázolás, karbantartó jellegű átmázolása általában 3-4 év múlva esedékes (minimális költségráfordítással) jellemzően D-i és NY-i fekvésű felületeken és az épületszerkezeteken (eresz, korlát).

Lazurozás

Ahhoz, hogy a fa erezete a festés után is jól látható legyen, használjunk lazúrfestéket. A lazúrok tulajdonsága, hogy nem fedik le az alapfelületet, látni hagyják a természetes erezetet és annak struktúráját. A lazúrfestékek színezéséhez használt speciális és egyéb stabilizáló anyagok az időjárás viszontagságainak ellenálló védelmet biztosítanak. Megvédik a fát az UV sugárzástól és az elszíneződéstől. A tökéletes védelemhez azonban szükség van megfelelő megelőző védelemre is, amit a fakonzerváló alapozó nyújt a farontó gombák és rovarok ellen. Ennek a folyamatnak az alkalmazása esetleg vizes vagy nedves beltéri igénybevétel esetén szükséges. Egyebekben a mai igényes építészeti megoldások és életvitel mellett a beltéri gomba- és rovarvédelem szükségtelen, a kártevők megjelenése itt nem jellemző. A vizesbázisú lazúrfestékeket használjuk beltéren is! A termék a szükséges igényeket teljes mértékben kielégíti, ráadásul teljesen szagtalan és igen gyorsan szárad, így könnyű vele dolgoznunk.