Szobafestés, kültéri festés, gépi festés és glettelés | Budapest

Tisztasági Festés akció

Tisztasági festés már 450 Ft/nm munkadíj ártól Budapesten!  Ha kéri, az anyagot is beszerezzük és ingyenes házhozhozszállítjuk. Keressen bizalommal, mindent elintézünk Önnek. Megbízható, tapasztalt szakemberként keres? Hívjon most! +36 (70) 705 - 0198  - Landenberger Béla

Bemutatkozás

profi szobafestés autó
Landenberger Béla
Üdvözlöm a honlapon! Landenberger Béla vagyok, szobafestő mester. Emellett gipszkartonzozásban és hőszigetelésben is több, mint egy évtizedes tapasztalatom van.

Teljeskörű megoldást kínálunk a hagyományos kézi és a modern gépi technológiák esetén is. Válasszon az alábbi fő kategóriák közül (expressz vagy tisztasági festés, mázolás, tapétázás, gépi festés, penész elleni festés) és hívjon bizalommal, ha segítségre van szüksége.

20 éve a szakmában dolgozom, továbbá külföldi (német) továbbképzésen is részt vettem, illetve néhány évig Németországban is dolgoztam.

Számomra nagyon fontos a szakmai igényesség. Folyamatosan továbbképzem magam, hogy mindig tisztában legyek a legújabb technológiákkal és a legkorszerűbb anyagokkal. A legmodernebb, legtartósabb anyagokat használom, amikor csak tehetem.

Természetesen számlával, garanciával dolgozunk. Az állami támogatásokra jogosult lesz, ha bennünket bíz meg a munkával.

A felhasznált anyagokról is mindig van számla, a munkához szükséges anyagokat beszerzem és a helyszínre is szállítom, ha kéri.

  • Profi gépekkel dolgozunk, hogy a vállalt határidőket tartani tudjuk.
  • Beltéren és kültéren egyaránt dolgozunk.
  • Budapest és környékén ingyenes helyszíni felmérés!

Hívjon bizalommal!

+36 (70) 705-0198